11.10.2020

Wywód niepotrzebny zupełnie :slight_smile: jeszcze przez osobę która nie głosuje. Chcesz narzekać to głosuj :slight_smile: nie głosujesz nie narzekaj :slight_smile:

Ankieta to chyba jedyna forma Głosu Ludu, który odzywa się regularnie. I jedyny argument za tym, by to utrzymywać.
Gdyby jednak ustanowić z góry kolejność miejscówek np. pięciu pod rząd, to każdy mógłby zaplanować sobie obecność a nawet przygotować scenariusz. To tak na marginesie.

Po co narzekać, że oklepane Krzekowo? Wystarczy się lekko przesunąć, albo zagrac na Krzekowie 3. Co do Warszewa i Wielgowa wydaje mi się, że nikt nie zauważy braku tych opcji :laughing:

No jak dla mnie na krzekowo 3 jest za daleko od parkingu nie dam rady tyle przejść
Ps. Usuńmy wszystkie miejscówki poza krzekowem

Tylko Krzekowo 3 :slight_smile:

Ale nikt nie broni żadnej osobie z inicjatywą przygotować “scenariusza” i podejrzewam, że mając do wyboru głosuję na miejscówkę X a idę na “scenariusz” który ktoś niezależnie od głosowania chce zrobić na miejscu Y, to raczej głosy na X nie padną, tylko trzeba inicjatywy a nie tylko czekania aż ktoś zrobi.

Herod zrób bo potrafisz, bo pokazałeś…

Silownik cos proponowal zeby krzekowo2 zagrac “po skosie”

@Radzio niestety możesz być w błędzie.
Szczepan proponował scenariusz w miejsce niedzielnej jebanki, jaka była odpowiedz - poczytaj mnie aż oczy bolały - w dużym skrócie - „nuda trzeba dużo chodzić…” :wink: sorry ale taki mamy …ujowy klimat.

Można zagrać ten tryb co ostatnio na krzekowie był. Jedni bronią flagi a drudzy musza ja zdobyć. Jak osoba broniąca padnie to idzie do drużyny atakujących. Rundy szybko lecą bo atakujący prędzej czy później przyjmie flagę, wiec można liczyć czas ile flaga się utrzyma. Potem porównać wyniki i zobaczyć która drużyna wygrywa. Taka tylko sugestia. :smiley:
Edit: chaotycznie to napisałem wiec rozjaśniłem bardziej. Napisane o 3:26 :confused:

To gdzie w końcu będzie jutrzejsza strzelanka?

To gdzie teraz jechać w niedzielę? Krzekowo czy tartak?

Oficjalnie:
Wygrywa: TARTAK
Przypominam ze widzimy się o 10.00 w pełnej gotowości!!!
Przypominam nieletnim o pozwoleniach oraz wszystkim o znacznikach trafień, znacznikach stron oraz POZBIERANIU PO SOBIE ŚMIECI!!!

**Aby rozwiać wszelkie wątpliwości dlaczego tartak:

1. Krzekowo wygrało 2 tygodnie temu (wymuszona rotacja miejscówek)
  2. Punkt 3 regulaminu głosowania mówi o tym iż w przypadku remisu administracja decyduje o wygrywającej miejscówce.**

Jeżeli ktokolwiek nie ma ochoty uczestniczyć w ww strzelance proszę o umawianie się na swoje prywatne strzelanki po za forum TS. Złamanie tej prośby będzie skutkowało BANEM na 2 tygodnie, zarówno na strzelanki jak i ankiety.

Bartek stary jestem i może nie dowidzę gdzie Szczepan proponował scenariusz??Widzę tylko posta o treningu

I ja już stary ale pamięć jeszcze dobra :wink: tu poczytaj:

Cytat:
„Po ostatnim podziękuję. Więcej się nałaziłem i nastałem niż strzelałem. Nudy!!!”

Po takim podejściu ludzi trochę para uchodzi i już nic się nie chce - bo po co - skoro nudy

Jeśli nikt nie ma pomysłu na grę, zagramy jutro grę o bombę, z elementami flag. Może być ciekawe.

Proponuje aby naładować radia, komunikacja będzie niezbędna.

Będzie ktoś mobilny z okolic centrum i ma wolne miejsce?

Dzięki za dzisiejszą strzelankę. Pomysł na rozgrywkę fajny jak dobre do tego miejsce. No i oczywiście bomba bardzo fajnie urozmaica rozgrywkę.

bylo git ;]

Dziękuję za organizację i strzelankę :wink: