10.09.2023

Dobra (Szczecińska/Nowogardzka (?))- wzgórza trochę, nomen omen, rozstrzał

Dzięki wszystkim za strzelanke, fajnie się grało, poza komarami, słońcem i chujowym orgiem hehe. Dzięki @Mszaan za pomoc w organizacji i @Brzydal_bdg za zajumanie coin maszyn i flag od administracji.

3 polubienia

Było fajnie, dzieki Maćko za super organizacje, jak zwykle zresztą :slight_smile: Fajna gra z naprawdę minimalną ilością spin na co zresztą słusznie zwrócono uwagę w trakcie gry. Komary mordowały, słońce dobijało, ale i tak postrzelane jest.

Fotografa tate dzisiaj obecnego oczywiście pokornie prosimy o zdjecia :slight_smile:

3 polubienia

2 polubienia

2 polubienia

Ogólnie to jeszcze raz dziękuje wam wszystkim za wspaniałą rozgrywkę. Był to mój pierwszy raz i nie byłem jakoś bardzo przygotowany, bez taśmy na ramiona, bez ładowarki do magazynka itp. Ale każdy z was z uśmiechem chętnie pomógł mi w różnych kwestiach więc bardzo wam dziękuję. Do następnego razu!

Gdzie będą zdjecia wstawiane ?

Tego nie wie nikt :wink: robienie zdjęć w goglach nie jest łatwe. Trafiło się kilka fajnych kadrów, masa słabych, których nigdy bym nikomu nie pokazał, ale rozumiem, że sytuacja jest wyjątkowa, więc pewnie lekko się nad nimi pochylę i dam linka do wszystkich. Tylko nie wiem kiedy :smiley:

3 polubienia

Tosz to ja!!!

Ojej jaka ładna fotka dzięki mogę wstawić sobie na instagrama?

Częstuj się

1 polubienie

Również dzięki za grę

1 polubienie

Dzięki za grę, fajny pomysł na respy. Pomimo morderczej pogody udało się fajnie pograć😁

1 polubienie

Proszzzz

4 polubienia

Super zdjęcia, dzięki wielkie :blush:

1 polubienie

Zajebiste aż na awatara poszło :joy:

1 polubienie