Dobra (Szczecińska/Nowogardzka (?))- wzgórza trochę, nomen omen, rozstrzał
Dzięki wszystkim za strzelanke, fajnie się grało, poza komarami, słońcem i chujowym orgiem hehe. Dzięki @Mszaan za pomoc w organizacji i @Brzydal_bdg za zajumanie coin maszyn i flag od administracji.
Było fajnie, dzieki Maćko za super organizacje, jak zwykle zresztą Fajna gra z naprawdę minimalną ilością spin na co zresztą słusznie zwrócono uwagę w trakcie gry. Komary mordowały, słońce dobijało, ale i tak postrzelane jest.
Fotografa tate dzisiaj obecnego oczywiście pokornie prosimy o zdjecia
Ogólnie to jeszcze raz dziękuje wam wszystkim za wspaniałą rozgrywkę. Był to mój pierwszy raz i nie byłem jakoś bardzo przygotowany, bez taśmy na ramiona, bez ładowarki do magazynka itp. Ale każdy z was z uśmiechem chętnie pomógł mi w różnych kwestiach więc bardzo wam dziękuję. Do następnego razu!
Gdzie będą zdjecia wstawiane ?
Tego nie wie nikt robienie zdjęć w goglach nie jest łatwe. Trafiło się kilka fajnych kadrów, masa słabych, których nigdy bym nikomu nie pokazał, ale rozumiem, że sytuacja jest wyjątkowa, więc pewnie lekko się nad nimi pochylę i dam linka do wszystkich. Tylko nie wiem kiedy
Tosz to ja!!!
Ojej jaka ładna fotka dzięki mogę wstawić sobie na instagrama?
Częstuj się
Również dzięki za grę
Dzięki za grę, fajny pomysł na respy. Pomimo morderczej pogody udało się fajnie pograć😁
Proszzzz
Super zdjęcia, dzięki wielkie
Zajebiste aż na awatara poszło