09.02.2025 Lotnisko Kluczewo (CQB)

To ja jestem za tym miejscem co Silver wspominał kto jest za niech klika serduszko i zobaczmy jak ilu chętnych

1 polubienie

Z resztą jak będzie źle to daleko na groźne nie jest.

Magazyny rakietowe ostatnio ograne przez stargard
Byłem widziałem
Raczej nie spodoba się wam bardziej niż grozny ale spróbować można i jak było pisane - na grozny nie daleko w razie co

@Mszaan jest strzelanie na Blokach w sobote. Możecie wpaść i sprawdzicie bloki a w niedziele składy.

1 polubienie

To gdzie jutro jedziemy?

2 polubienia

Podpinam się pod pytanie

3 polubienia

i gdzie sie jutro strzelamy w końcu??

2 polubienia

Gdzie w końcu gramy i czy jest naniesione na mapie dojazd

1 polubienie

“Rada nadzorczy” widocznie jest jeszcze skacowana :stuck_out_tongue:
Skoro nie ma odzewu lepeij zajechac na okreslony parking.
A czy pozniej będą składy, czy może bloki (na ktore jest osobny dojazd/parking) to sie okaże, po zerbaniu ludzi.

4 polubienia

53°16’36.4"N 14°58’58.9"E – Mapy Google

Tu parkujemy gramy na Składach Rakietowych.

Bo widzę, że nikt nie chce podjąć decyzji to ja to zrobię.

Zapraszam.

6 polubień

nie znalazł ktoś może 2ch znaczników stron? (niebieskie, Taiwangun)

Bardzo dziękuję za dzisiejszą strzelankę. Składy Rakietowe dla mnie sa znacznie lepsze niż Grozny. Mają ogromny potencjał, przy grze z zegarami szachowymi albo nawet bardziej z koparkami naprawdę można tam fajnie się pobawić.

Dużo dynamicznych akcji, dużo fajnych strzelań i wymian. Natomiast w drugiej grze miałem wrażenie, że uciekł gdzieś duch fair play i niektórzy gracze spinali się, jakby walczyli na prawdziwej linii frontu.

Nauka także na przyszłość - jasne i klarowane tłumaczenie zasad co do samej gry, o ile było mówione co robić jak cywil, tam oznaczenia itp., to sytuacja z respami była niejasna (okazało się, że nie tylko ja nie zrozumiałem po podpytaniu innych graczy).

Do tego warto wspominać może na zbiórkach, że po oberwaniu kulką schodzi się z pola gry / leczy, bo może z braku wytłumaczenia byli gracze, którzy po prostu przyjmowali kulki na klate :slight_smile: (może myśleli, że po prostu trzeba strzelać i nie dać w siebie trafić, a nie, że trzeba zejść z pola gry).

8 polubień

kilka zdjęć i video z dzisiaj

https://drive.google.com/drive/folders/1D6mvrcJh3Xsiv_ECP27DD3uPSouUqHJZ?usp=sharing

8 polubień

Piękny filmik.

Dziękuję za organizację, generalnie zegary szachowe miałem przy sobie i potem czekały na swoją szansę przy pierwszej fladze w samotnym budynku.

Czy myślicie, że znaleźli by sie chętni w czynie społecznym na wyjazd na Składy Rakietowe i ewentualnie ogarnięcie terenu, pod okiem gospodarzy*?

gospodarzy* - tu mam na myśli chłopaków ze Stargardu (Szczecińskiego na zawsze w moim serduszku), którzy ograli teren do bólu.

5 polubień

jak to nie będzie w środku tygodnia, tylko weekendowo z rana to chętnie się pojawię :wink:

Jeśli połaczyć to z gra jak zawsze to pewnie samo poustawianie opon dałoby świetny efekt :wink:

Tez sie pisze. Sprzet do przyciecia krzaczorow i wkrety do skrecenia opon tez by sie przydaly. Opon w opor a skrecone beda trudniejsze do rozwalenia.