To ja jestem za tym miejscem co Silver wspominał kto jest za niech klika serduszko i zobaczmy jak ilu chętnych
Z resztą jak będzie źle to daleko na groźne nie jest.
Magazyny rakietowe ostatnio ograne przez stargard
Byłem widziałem
Raczej nie spodoba się wam bardziej niż grozny ale spróbować można i jak było pisane - na grozny nie daleko w razie co
@Mszaan jest strzelanie na Blokach w sobote. Możecie wpaść i sprawdzicie bloki a w niedziele składy.
To gdzie jutro jedziemy?
Podpinam się pod pytanie
i gdzie sie jutro strzelamy w końcu??
Gdzie w końcu gramy i czy jest naniesione na mapie dojazd
“Rada nadzorczy” widocznie jest jeszcze skacowana
Skoro nie ma odzewu lepeij zajechac na okreslony parking.
A czy pozniej będą składy, czy może bloki (na ktore jest osobny dojazd/parking) to sie okaże, po zerbaniu ludzi.
53°16’36.4"N 14°58’58.9"E – Mapy Google
Tu parkujemy gramy na Składach Rakietowych.
Bo widzę, że nikt nie chce podjąć decyzji to ja to zrobię.
Zapraszam.
nie znalazł ktoś może 2ch znaczników stron? (niebieskie, Taiwangun)
Bardzo dziękuję za dzisiejszą strzelankę. Składy Rakietowe dla mnie sa znacznie lepsze niż Grozny. Mają ogromny potencjał, przy grze z zegarami szachowymi albo nawet bardziej z koparkami naprawdę można tam fajnie się pobawić.
Dużo dynamicznych akcji, dużo fajnych strzelań i wymian. Natomiast w drugiej grze miałem wrażenie, że uciekł gdzieś duch fair play i niektórzy gracze spinali się, jakby walczyli na prawdziwej linii frontu.
Nauka także na przyszłość - jasne i klarowane tłumaczenie zasad co do samej gry, o ile było mówione co robić jak cywil, tam oznaczenia itp., to sytuacja z respami była niejasna (okazało się, że nie tylko ja nie zrozumiałem po podpytaniu innych graczy).
Do tego warto wspominać może na zbiórkach, że po oberwaniu kulką schodzi się z pola gry / leczy, bo może z braku wytłumaczenia byli gracze, którzy po prostu przyjmowali kulki na klate (może myśleli, że po prostu trzeba strzelać i nie dać w siebie trafić, a nie, że trzeba zejść z pola gry).
kilka zdjęć i video z dzisiaj
https://drive.google.com/drive/folders/1D6mvrcJh3Xsiv_ECP27DD3uPSouUqHJZ?usp=sharing
Piękny filmik.
Dziękuję za organizację, generalnie zegary szachowe miałem przy sobie i potem czekały na swoją szansę przy pierwszej fladze w samotnym budynku.
Czy myślicie, że znaleźli by sie chętni w czynie społecznym na wyjazd na Składy Rakietowe i ewentualnie ogarnięcie terenu, pod okiem gospodarzy*?
gospodarzy* - tu mam na myśli chłopaków ze Stargardu (Szczecińskiego na zawsze w moim serduszku), którzy ograli teren do bólu.
jak to nie będzie w środku tygodnia, tylko weekendowo z rana to chętnie się pojawię
Jeśli połaczyć to z gra jak zawsze to pewnie samo poustawianie opon dałoby świetny efekt
Tez sie pisze. Sprzet do przyciecia krzaczorow i wkrety do skrecenia opon tez by sie przydaly. Opon w opor a skrecone beda trudniejsze do rozwalenia.