08.09.2024 Bastogne

Ja już przestałem liczyć…

1 polubienie

Dzięki @Gawron89 za organizacje, miło jak ktoś inny porobi wszystko a ty tylko przyjemnie sobie grasz :smiley: dzięki reszcie za grę fair play, żadnych skarg nie otrzymałem więc super chłopaki.
Do następnego!

5 polubień

Dzięki również. Było mega fajnie. 1joul topka pamiętajcie. Lepszego powrotu po dwóch latach se nie wyobrażałem.

1 polubienie

Hello hello . Wielkie dzięki za dzisiejsza rozgrywkę. Było rewelacyjnie . A propos znalazłem w lesie magazynek Specny u dołu owinięty Paracordem w barwach maskujących . Czyj czyj?

Jakiś chłopak (ubrany na czarno - dres) z niebieskiej drużyny szukał wczoraj magazynka. Nie wiem czy to czasem nie był ten co był z koleżanka pożyczającą maskę od was.

1 polubienie

Jak mówiłem.wczoraj @Sloniu: organizowanie niedzieli jest jak podwójna gra wstępna. Zabawy tyle samo, ale na starcie trzeba zrobić dwa razy więcej i jeszcze na pytania odpowiadac :partying_face:

@Krokodyl wrzuć w Zgubione lub Znalezione :wink:

4 polubienia

Mój, szukalem wczoraj calą grę. Pózniej moge podeslac zdjecie innego, ktory jest tak samo owinięty. Jak będziesz na następnej strzelance to tam mogę odebrać, jak nie to jakoś się zgadamy.

Super , że sie znalazł właściciel :slight_smile: . Będziesz w przyszłą niedzielę ? Jak to się mówi w przyrodzie nic nie ginie …:slight_smile: będę go miał ze sobą także no problem .

Staram się być co tydzień, więc jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to raczej będę.

Ten temat został automatycznie zamknięty po 108 dniach. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.