08.03.2015 Explosive Birthday

Dzięki za świetną zabawę, fajnie przygotowane rozgrywki - sporo się działo. Przy tak dużej ilości nie spotkałem się z żadną spiną, czy terminatorką … no może poza jednym - ale on musiał terminatorzyć :smiley: No i jeszcze raz Happy (explosive) Birthday :smiley:

Dzięki wielkie wszystkim za strzelankę oraz tańczenie na dachu :smiley:

Dzięki wszystkim za strzelankę, było zaje…fajnie :slight_smile:

Dziękuję wszystkim, a zwłaszcza Nikoli za wyśmienitą strzelankę. Od dawien dawna nie bawiłem się tak dobrze :smiley:. Pomysł, organizacja i wykonanie na najwyższym poziomie. Czekam na następne urodziny :smiley:

Było za…cnie. Co tu więcej mówić… Wszystkiego najlepsiejszego Nikol!!!

Było super :wink: Jak na razie to chyba najlepsza strzelanka na jakiej byłem. Wszystkiego najlepszego Nicole :smiley: .

Tak jak reszta BRoS’u tak i ja serdecznie Ci Nikola dziękuję za scenariusz. Miło było pomóc, a potem zagrać wg Twojego pomysłu.

To ja też przyłączę się do podziękowań za zorganizowanie scenariusza bawiłem się świetnie :smiley: I jeszcze raz STO LAT :smiley:

Było super, I wszystkiego najlepszego jeszcze raz.

https://plus.google.com/photos/117506440269198150490/albums/6123949573901199841?authkey=CJzQ7pXiovO1zAE Foteczki :slight_smile:

fotki od Klaudii ^^

Dziękujemy za fotki, jak zawsze pierwsza klasa :slight_smile:

To był udany dzień. Serdecznie dziękuję Nikoli za zorganizowanie dzisiejszego spotkania, naprawdę dobrze zrobiona strzelanka. Naturalnie dołączam się do życzeń - STO LAT!

A tak na marginesie - Nikola miała pomysł na strzelankę i go zrealizowała. Masz własny pomysł? Napisz do administracji i go zrealizuj. Wystarczy, że dasz nam znać co do terminu i zasad, w razie czego możecie też liczyć na naszą pomoc.

Tak apropos scenariusza i zdjęć - dzisiaj dostaliśmy to na facebooku na profilu SWAR od Michała :smiley: