Dzięki za świetną zabawę, fajnie przygotowane rozgrywki - sporo się działo. Przy tak dużej ilości nie spotkałem się z żadną spiną, czy terminatorką … no może poza jednym - ale on musiał terminatorzyć No i jeszcze raz Happy (explosive) Birthday
Dzięki wielkie wszystkim za strzelankę oraz tańczenie na dachu
Dzięki wszystkim za strzelankę, było zaje…fajnie
Dziękuję wszystkim, a zwłaszcza Nikoli za wyśmienitą strzelankę. Od dawien dawna nie bawiłem się tak dobrze . Pomysł, organizacja i wykonanie na najwyższym poziomie. Czekam na następne urodziny
Było za…cnie. Co tu więcej mówić… Wszystkiego najlepsiejszego Nikol!!!
Było super Jak na razie to chyba najlepsza strzelanka na jakiej byłem. Wszystkiego najlepszego Nicole
.
Tak jak reszta BRoS’u tak i ja serdecznie Ci Nikola dziękuję za scenariusz. Miło było pomóc, a potem zagrać wg Twojego pomysłu.
To ja też przyłączę się do podziękowań za zorganizowanie scenariusza bawiłem się świetnie I jeszcze raz STO LAT
Było super, I wszystkiego najlepszego jeszcze raz.
fotki od Klaudii ^^
Dziękujemy za fotki, jak zawsze pierwsza klasa
To był udany dzień. Serdecznie dziękuję Nikoli za zorganizowanie dzisiejszego spotkania, naprawdę dobrze zrobiona strzelanka. Naturalnie dołączam się do życzeń - STO LAT!
A tak na marginesie - Nikola miała pomysł na strzelankę i go zrealizowała. Masz własny pomysł? Napisz do administracji i go zrealizuj. Wystarczy, że dasz nam znać co do terminu i zasad, w razie czego możecie też liczyć na naszą pomoc.
Tak apropos scenariusza i zdjęć - dzisiaj dostaliśmy to na facebooku na profilu SWAR od Michała