04.06.2023

Czy ktoś będzie miał zapasowe ucho QD? chętnie odkupie

Czy będzie ktoś wracał w strone przecławia-kołbaskowa? Jeśli tak to czy byłaby możliwość zabrania się.

Ja startuje z okolic Ronda Gierosa/ Ku Słońcu.
Jak komuś pasuje to mogę zabrać ze sobą.

EDIT: muszę podwieźć teściową na 9.00 na dworzec centralny więc mogę też zgarnąć kogoś z centrum.

Ja startuje z przeclawia

Słownik Ci chyba źle uzupełnił, po drodze na ku słońcu jest inny obiekt ale też centralny :wink: jak dla teściowej :wink:

Gawronowe gniazdo to leśny limit J/FPS ?

1 polubienie

Nie bedzie mnie.

Dziękuję za dobrą zabawę tym którzy się doczłapali na miejscówkę :wink:

Uwagi:

1. Przypominam, że nadmierne klęcie i bezsensowne rzucanie mięsem to powód do odesłania zawodnika na respa. Co jak część z Was widziała dzisiaj jest stosowane w praktyce. Każdemu zdarza się rzucić k**** czy ch****, ale są pewne granice :wink:

2. Sprzątanie po sobie dotyczy każdego z nas i wszystkich elementów które nie są częścią natury - w tym zerwanych taśm do oznaczania stron i wkładów do IQOSow (ułożonych w ładne gniazdo na respie…).
    Istnieje zasada Leave No Trace Leave No Trace – odpowiedzialne biwakowanie | 8academy
    Jeśli coś nie pochodzi z lasu nie zostawia tego na pamiątkę… Proszę :wink:

Jeśli magi uwagi i zastrzeżenia zostawicie je proszę tutaj lub na PW :wink:

2 polubienia

mi sie bardzo podobało dzisiaj i chciałem z tego miejsca pozdrowić brodatego jegomościa (tego z siwymi skroniami) co organizował dzisiaj strzelankę, kawał dobrej roboty i naprawdę fajne ustawienie flag, respów itp., bawiłem się świetnie.
Jedynie nie pozdrawiam tego moda co chodził i robił testowe strzały, podejrzewam, że moje wszystkie zgony dzisiaj to zasługa jego testowych strzałów bo przecież niemożliwe, aby mnie ktokolwiek trafił…

3 polubienia

Było fajnie :smiley: Teren ciekawy, ale dosyć ciężki. Nawet komary jakoś specjalnie nie przeszkadzały. Sorki Mszan że musiałem Cie trafić kilka razy, ale ten pejsowaty jegomość wydał tajny prikaz :smiley:

1 polubienie

spoko odgryzałem się ile tylko mogłem :wink:

W niedzielę 11.06 nie będzie strzelanki?

Narazie to rozważamy czy nabić Cię na pal, czy kazać i słuchać hymnu USA w wykonaniu Godlewskiej przez 48h.

Ten temat został automatycznie zamknięty po 30 dniach. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.