Czy ktoś będzie miał zapasowe ucho QD? chętnie odkupie
Czy będzie ktoś wracał w strone przecławia-kołbaskowa? Jeśli tak to czy byłaby możliwość zabrania się.
Ja startuje z okolic Ronda Gierosa/ Ku Słońcu.
Jak komuś pasuje to mogę zabrać ze sobą.
EDIT: muszę podwieźć teściową na 9.00 na dworzec centralny więc mogę też zgarnąć kogoś z centrum.
Ja startuje z przeclawia
Słownik Ci chyba źle uzupełnił, po drodze na ku słońcu jest inny obiekt ale też centralny jak dla teściowej
Gawronowe gniazdo to leśny limit J/FPS ?
Nie bedzie mnie.
Dziękuję za dobrą zabawę tym którzy się doczłapali na miejscówkę
Uwagi:
-
Przypominam, że nadmierne klęcie i bezsensowne rzucanie mięsem to powód do odesłania zawodnika na respa. Co jak część z Was widziała dzisiaj jest stosowane w praktyce. Każdemu zdarza się rzucić k**** czy ch****, ale są pewne granice
-
Sprzątanie po sobie dotyczy każdego z nas i wszystkich elementów które nie są częścią natury - w tym zerwanych taśm do oznaczania stron i wkładów do IQOSow (ułożonych w ładne gniazdo na respie…).
Istnieje zasada Leave No Trace Leave No Trace – odpowiedzialne biwakowanie | 8academy
Jeśli coś nie pochodzi z lasu nie zostawia tego na pamiątkę… Proszę
Jeśli magi uwagi i zastrzeżenia zostawicie je proszę tutaj lub na PW
mi sie bardzo podobało dzisiaj i chciałem z tego miejsca pozdrowić brodatego jegomościa (tego z siwymi skroniami) co organizował dzisiaj strzelankę, kawał dobrej roboty i naprawdę fajne ustawienie flag, respów itp., bawiłem się świetnie.
Jedynie nie pozdrawiam tego moda co chodził i robił testowe strzały, podejrzewam, że moje wszystkie zgony dzisiaj to zasługa jego testowych strzałów bo przecież niemożliwe, aby mnie ktokolwiek trafił…
Było fajnie Teren ciekawy, ale dosyć ciężki. Nawet komary jakoś specjalnie nie przeszkadzały. Sorki Mszan że musiałem Cie trafić kilka razy, ale ten pejsowaty jegomość wydał tajny prikaz
spoko odgryzałem się ile tylko mogłem
W niedzielę 11.06 nie będzie strzelanki?
Narazie to rozważamy czy nabić Cię na pal, czy kazać i słuchać hymnu USA w wykonaniu Godlewskiej przez 48h.
Ten temat został automatycznie zamknięty po 30 dniach. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.