Zbiórka pewnie tam gdzie zawsze. I ja +4 osoby będą. Pewnie ktoś jeszcze się pojawi
Dobra, gdzie jest tam gdzie zawsze, bo tam gdzie zawsze jest piękna tablica teren wojskwoy
A nie chcę czekać do 10 po złej stronie
Myślę, że przeczytanie pierwszego postu może być pomocne.
Od ronda jest przystanek autobusowy i niebieska linia oznaczające trasę dojścia na miejsce zbiórki.
Tylko, że według gps i mapy stoję w okolicy miejsca zbiórki…
Gdybym sam mógł rozwiązać problem to bym nie pytał
Strzelanka się odbyła? Czy nikt się nie pojawił?
Odbyła się . Było nas 20
Taka luźna sugestia odnośnie sytuacji z dnia/tygodnia dzisiejszego.
Jeżeli jest w danym tygodniu scenariusz organizowany “w okolicy” tak jak strzelanie na Jęczydole, czy tam wcześniej bodaj w Kołobrzegu i oczywistym jest, że spora część osób z forum i tak tam jedzie (bo nie jest to jakaś wiedza tajemna) to może dodać taką opcję do ankiety jako opcje informacyjną.
Zawsze da to pogląd jakiś, że sytuacja z niedzielą gdzie jest ~20 osób nie jest normalna, i nie zniechęci do następnych spotkań, a może część osób po prostu nie wiedziała o innej alternatywie na daną niedzielę.
Trochę to słabe, że środowisko się dzieli w ten sposób a nie łączy.
O i tyle
@sollid otóż to fajnie byłoby wiedzieć co sie dzieje w naszych rejonach
Racja racja, już nie wspomne tutaj o typowym small dick move gdzie zdarzyły się osoby, które rzuciły tylko, że nie będę jednak wieczorem zaraz przed strzelanka i przyjechała na jeczydół.
Nie ładnie, świecić przykładem niektórzy powinni a jest jak jest.
Oczywiście zdarzają się sytuację typu, a jednak mogę w niedzielę z rana, ale sumienie każdy ma swoje.
Maly edit, nie zauważyłem że jak krowie na rowie drug Wars było wklejane parę postów wyżej, gapa ze mnie
Ten temat został automatycznie zamknięty po 30 dniach. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.