01.02.2015

Mieszkam niedaleko to może i ja bym wpadł na troche. Zaparkować można przy Netto. Zalinkowałem bramę, którą dało się kiedyś otworzyć od środka jednostki. Takie alternatywne wejście. W sumie przy tej bramie też jest troche miejsca na samochody.

Witam panowie co wy robicie jest głosowanie na krzekowo to tam jedziemy . a nie jakieś cukrownie . chciałem być w niedziele a teraz sam nie wiem gdzie i jak ma być krzekowo i nie zmieniać głosowania .

Niestety, nie posiadam repliki do CQB, ale w lesie chętnie się pojawię.

Replika w serwisie. Nie bede:/

Teraz to się zmieszałem :neutral_face:

Ale przecinków to ty używaj, bo nie mam pojęcia co miałeś na myśli xD

Dobra, co racja to racja, ludu będzie mało ale zmieniać głosowanie w środku jego trwania to trochę mało sportowe zagranie. Jedźmy na to Krzekowo, w 10 osób ostatnio był tam niezły ogień.

Herod dobrze gada nie możemy zmieniać głosowania w trakcie.
Będę na 99% może z jeszcze jedną osobą

Jeśli Krzekowo, to wpadam :wink:

Wszystko można zmieniać. Forum jest dla ludzi a nie ludzie dla forum.

Bym na śmierć zapomniał… Będzie ktoś miał pożyczyć baterie, na zwykły wtyk?

Mivak jeśli wszystko można zmieniać to niedługo każde głosowanie będzie bez sensu ponieważ będzie można podważyć jego wynik, a wtedy równie dobrze możemy usunąć głosowania

Zostaje Krzekowo.

Głosowanie i wyniki, regulamin i zasady … jak zaczniemy wszystko zmieniać to terminatorka będzie legal … forum dla nas a nie my dla forum, ale zasady jakieś muszą “BYĆ”

Dokładnie, zostaje Krzekowo, nawet Wujek Herod się pojawi, choć przyznaję, że gdy patrzę za okno TO MI SIĘ NIE CHCE!!! Soviet - jak nie zapomnę to przyniosę Ci tego sticka ale nie daję żadnej gwarancji ile na tym mrozie pochodzi.

Weźmie mnie ktoś z centrum? :smiley: Okolice Kupca.

Sorki ale odpadam ;/

Słuchaj Koleżko. Temat zapodałem w chwili kiedy były 4 głosy w ankiecie. Jest Scenariusz na który wybiera się dużo osób. Więc po głosowaniu można było wnioskować że będzie mało ludzi. Ci co głosowali nie mieli nic przeciwko.
Zmiana miejscówki była jak najbardziej uzasadniona.
To był dobry moment by w małym gronie sprawdzić zajebista miejscówkę.
Jeśli ją damy pod głosowanie za tydzień i wygra, to pojawi się pewnie dużo osób. Problem będzie jeśli okaże się nie wypałem. Ja mam auto więc spoko pojadę gdzie indziej, ale co z tymi co komunikacją się poruszają?

Sam zagłosowałeś dopiero co. Ankieta jest również po to byśmy wiedzieli ile osób będzie, co ułatwia przygotowanie jakiejś rozgrywki.
Czacha też wyskoczył z pretensjami a ciekawe czy się pojawi.

Temat zamknięty. Spotykamy się na Krzekowie.

Jeśli mogę wtrącić swoje trzy grosze - akurat popieram działanie Mivaka, sam chciałbym sprawdzić cukrową w małym gronie. Może skręcić na przyszły tydzień mała grupkę na rekonesans? Jeśli nie wypadnie mi praca - piszę się.

To jeszcze przy okazji wersje dla daltonistów i niewidomych :stuck_out_tongue: