Nowy termin: 16.12.2017r (zapasowy 13.01.2018)
Plan treningu jest taki, że spotykamy się na mapie Dobra CQB, krótko omawiamy sprawy organizacyjne, ostatnie poprawki sprzętu, zakładamy okulary i idziemy na budynki gdzie zaczniemy działać. Generalnie zimno nie będzie nam przeszkadzać, bo (przynajmniej) na I treningu nie będzie strzelania, sam trening na sucho, bez strzelania.
Plan jest taki:
09:00 - spotkanie
09:00-09:20 - sprawy organizacyjne
09:20-09:30 - przygotowanie
09:30-13:30 - trening
13:30-14:00 - omówienie i zakończenie treningu
Program (tutaj jestem elastyczny i jeżeli chcecie przećwiczyć jakieś konkretne rzeczy to jestem otwarty na propozycje):
1. Postawy strzeleckie i prawidłowa obsługa broni
2. Szyk - teren otwarty i zamknięty
3. Sprawdzanie pomieszczeń, pokonywanie przeszkód, załomów
4. Pokonywanie schodów (góra i dół)
5. Awarie broni
6. Obezwładnianie i zatrzymywanie osób
7. Zatrzymywanie pojazdów
8. Tarcza (czyli praktycznie całość od nowa tylko, że z tarczą)
9. ... i wiele innych...
Nie spodziewajcie się, że całość uda się zrealizować na I spotkaniu. Nawet tego nie zakładam. Stawiam na pierwsze 3 punkty, ale to wszystko zależy od Waszego zaangażowania i jak to będzie szło. Trening przeznaczony jest dla osób 18+, mających przynajmniej podstawowe pojęcie o tym jak trzymać broń w ręku.
Tak więc jeszcze raz otwieram listę obecności
1.
2.
3.
...
Plan treningu jest taki, że spotykamy się na mapie Dobra CQB, krótko omawiamy sprawy organizacyjne, ostatnie poprawki sprzętu, zakładamy okulary i idziemy na budynki gdzie zaczniemy działać. Generalnie zimno nie będzie nam przeszkadzać, bo (przynajmniej) na I treningu nie będzie strzelania, sam trening na sucho, bez strzelania.
Plan jest taki:
09:00 - spotkanie
09:00-09:20 - sprawy organizacyjne
09:20-09:30 - przygotowanie
09:30-13:30 - trening
13:30-14:00 - omówienie i zakończenie treningu
Program (tutaj jestem elastyczny i jeżeli chcecie przećwiczyć jakieś konkretne rzeczy to jestem otwarty na propozycje):
1. Postawy strzeleckie i prawidłowa obsługa broni
2. Szyk - teren otwarty i zamknięty
3. Sprawdzanie pomieszczeń, pokonywanie przeszkód, załomów
4. Pokonywanie schodów (góra i dół)
5. Awarie broni
6. Obezwładnianie i zatrzymywanie osób
7. Zatrzymywanie pojazdów
8. Tarcza (czyli praktycznie całość od nowa tylko, że z tarczą)
9. ... i wiele innych...
Nie spodziewajcie się, że całość uda się zrealizować na I spotkaniu. Nawet tego nie zakładam. Stawiam na pierwsze 3 punkty, ale to wszystko zależy od Waszego zaangażowania i jak to będzie szło. Trening przeznaczony jest dla osób 18+, mających przynajmniej podstawowe pojęcie o tym jak trzymać broń w ręku.
Tak więc jeszcze raz otwieram listę obecności
1.
2.
3.
...