I wydaje mi się,że tak ma większość,stąd taki a nie inny obraz ankietKaktus pisze: Swoją drogą, kiedyś głosowałem często, teraz prawie wcale. Jak mam być, to będę, bez względu na to jaka miejscówka będzie. Rotacja jest na tyle dobra że nie ma tłuczenia tego samego non stop, więc wybory innych mi po prostu odpowiadają. Czasem tylko jak CQB się wybije lekko naprzód to dam swój głos bo na tym polu TS gra rzadko.
O to toSzczepan pisze:A jak już jesteśmy przy propozycjach,to proponuje zmienić ustawienia forum,aby każdy z graczy miał możliwość edycji postów bezterminowo-nie 5min,czy 10min ale cały czas.
Nic tak nie wkurza,jak konieczność proszenia się o edycję jakieś literówki,zdania, czy np listy zgłoszeniowych przy organizacji imprez
Mimo oczywistych wad tego rozwiązania - brakuje mi takiej funkcjonalności od samego początku.Szczepan pisze:A jak już jesteśmy przy propozycjach,to proponuje zmienić ustawienia forum,aby każdy z graczy miał możliwość edycji postów bezterminowo-nie 5min,czy 10min ale cały czas.
Nic tak nie wkurza,jak konieczność proszenia się o edycję jakieś literówki,zdania, czy np listy zgłoszeniowych przy organizacji imprez
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość