Wyprzedaż M16 + graty

Cena-1000
Cześć wszystkim. Rozpoczynam serie sprzedaży różnych moich gratów a pierwszym z nich jest ta M16 od specny. Była to jedna z pierwszych replika jaką miałem więc mam do niej całkiem dużo dodatków (lista poniżej). Działa całkiem spoko ale dla pewności była w serwisie więc za jakość części wewnętrznych mogę poręczyć. Korpus, lufa zewnętrzna i przyrządy celownicze są metalowe. Oczywiście wiadomo, to jest specna w stocku więc raczej można ją uznać za “baza pod tuning+dobry starter dla nowych graczy”. Z dodatków to mamy:
3 magi midcap
3 magi hicap( jeden z oznaczeniami)
3 ładownice fast
1 kolimator
1 uprząż do transportu
1 szybkoładowarka
1 dodatkowa sprężyna
Zdjęć niestety nie mogę dodać z jakiegoś powodu ale jeśli ktoś będzie zainteresowany to mogę podesłać mu na messengerze, SMS czy czymkolwiek w 5 minut.Oczywiście można też umówić się na jej obejrzenie na strzelance jak komuś tak pasuje i chce potrzymać

Ok nie wiem czemu ale przy tagah nie mogę wybrać tematu komis-repliki ASG więc wolałem wstawić tutaj niż zagracać jakiś inny czat

Nie należysz do zweryfikowanych użytkowników, wiec nie masz możliwości wystawiania rzeczy w komisie :wink:

Przeczytaj opis tutaj: Grupa użytkowników forum posiadających rozszerzone uprawnienia - Taktyczny Szczecin

2 Likes

@Adrian grzecznościowo przeniosłem post. Zweryfikuj się proszę i dołącz do grupy wymienionej wyżej, inaczej kolejnych gratów nie wystawisz :wink:

Spoko, dzięki👍