[S] G&G TR16 308 Hpa Wolf Sparklabs DMR

Cena: 3000 PLN

Sprzedam moje oczko w głowie, replika przygotowana i sprawna do perfekcji pod limity DMR. Sercem repliki jest jeden z najlepszych, najbardziej wydajnych i super cichy silnik WOLF, regulacja, strzelanie i wrażenia to czysta przyjemność, do układu dołączony jest sterownik wpinany na USB w którym jest multum możliwości konfiguracji i regulacji dyszy, czasów otwarcia dyszy, spustu, trybów strzału, regulacji rofu etc. Układ jest zasilany akumulatorem na wtyczce XT30 (dorzucam do zestawu). Nigdy mnie nie zawiodła a przyniosła jedynie wielki uśmiech na każdej strzelance. Cena dotyczy samej repliki bez lunety, ale wszystko można dogadać

Napisałbyś chociaż jest jest na Wolfie, który jest turbo oszczędny i cichy i zjada wszystkie inne silniki wydajnością …

2 Likes

O właśnie, jest na NAJLEPSZYM EVER ULTRA SUPER CICHYM I WYDAJNYM silniki od Sparklabs WOLF Polecam 1!1!!JeDyNa tAkA1!1!

2 Likes

lepiej by Ci szła ta sprzedaż jakbyś w tytule dawał “KOŃCZE Z ASG WYPRZEDAŻ SPRZĘTU”

1 Like

kupię samego wolfa pozdrawiam

A za tydzień post “wracam do asg” :sweat_smile::innocent:, czekam tylko znowu na bazarek bo jestem tak zawalony niepotrzebnymi gratami, że gdybym miał wszystko wystawić to by serwera nie starczyło :sweat_smile:

Jak kupisz za 3k to gratis dorzucę całą ładną replikę :sweat_smile:

A można sam silnik za 3000 bez repliki?

Można, ale wtedy bedę musiał dorzucic wiadro Agrestu i 12 pustych opakowań po pierogach z mięsem z biedeonki.

1 Like

ja wezmę wydmuszkę jak ktoś weźmie silnik za cene silnika :smiley:

możesz wiąć wydmuszkę za 3k i silnik dorzucę gratis, ba, dostaniesz nawet komorę z lufą i gumką i nawet garść magazynków :stuck_out_tongue_winking_eye:

nie potrzebuje 3ciej dmrki :rofl: