LCT Ak47 części z palniaka

Cena: 1100 do negocjacji

Cześć wszystkim. Mam tu wyjątkową ofertę. Ak47 od LCT z drewnianymi elementami z palniaka. Oryginalny jest także materiałowy pas nośny który oddaje ten realizm jeszcze bardziej. Wnętrze jest w stocku ale to LCT więc osiągi są bardzo spoko. Cała replika jest full metal I dodatkowo ten model posiada szynę montażową na lewym boku do zamontowania klasycznego celownika do AK 47. Do zestawu dorzucam 5 magazynków midcap, 1 hicap i 1 akumulator za darmo.

1 Like

Czy stock wnętrze też jest z palniaka?

3 Likes

No niestety nie​:smiling_face_with_tear: Jakby były to bym nie sprzedawał… nie za tyle

1 Like

Ok widzę że oferta trochę już stoi więc dorzuciłem trochę gratisów których ja nie będe potrzebował po sprzedaży a dla nabywcy będą przydatne

Ok. Ja muszę sprzedać tą replikę a ktoś musi ją kupić, tak to działa. Zmniejszyłem cenę która itak jest do negocjacji. W tą niedzielę na wzgórza bukowe biorę tą replikę więc oferuję “darmową konsultację” przed zakupem. Jeżeli ktoś zdecyduje się na zakup na miejscu to pomogę ze wszystkim co trzeba: kulki, magazynki, akumulatory i nawet torba transportowa specna arms GRATIS.

Spróbuj wystawić na wmasg jeśli tego jeszcze nie zrobiłeś, tam szybko kupują.
Tylko wtedy nie zapomnij zapłacić podatu PCC 2% od wartości sprzedaży między osobami fizycznymi bo komandosi Urzędu Skarbowego wjadą do Ciebie w odwiedziny :wink:

Ze lurwa PCC coooo? Juz calkiem swiat powalilo ? :sweat_smile:

A nie sory to kupujący przecież płaci podatek PCC 2% od wartości kupna dobra o wartości powyżej 1000 zł, więc nie ma co sie przejmować. Mój błąd.

1 Like

@Mszaan Ty powinienes zostac takim komandosem urzedu skarbowego :rofl:podstawy teoretyczne juz masz .

2 Likes

Bez kitu jest pomysł na robienie rekonstrukcji!