Opłata za taśmę (oznaczenie stron) 1zł. Każdy kto nie ma znacznika - płaci, niezależnie czy jesteś w drużynie oznaczonej czy nie.
Oczywiście w pełnej gotowości na godzinę 10:00
Głosy osób, które nie przedstawiły się w dziale “Witam, chciałbym się przedstawić” nie są brane pod uwagę
Przypominam że limity FPS (CQB) są bezwzględne. Jeśli nie jesteś pewny czy spełniasz limit sprawdź to bo możesz nie pograć!
Jeśli zagłosowałeś a się nie pojawisz poinformuj w temacie. Nie musisz podawać przyczyny.
Kurde, “zielony ludzik” się pojawi na strzelance bo dawno mnie nie było lecz nie głosuje bo do końca z choroby nie wyszedłem i nie wiem jak to będzie w niedzielę
Wybaczcie chlopaki ze tak przed sama strzelanka…mimo iz glosowalem nie pojawie sie …od wczoraj walcze z grypa zoladkowa myslalem ze wygram ale sraczka mowi nie
Bardzo udana strzelanka. Dużo wywalonego kompozytu i znakomita dynamika gry. To jest właśnie to, czym powinien być airsoft, nie ma siedzenia na respie jak pizda tylko do boju, wyśpicie się po śmierci. Świetny dzień, a aktywność graczy naprawdę poprawiła mi humor. Uwielbiam widzieć wszystkich w tak dobrej formie i to do samego końca. Siadam do klecenia materiałów z kamer a tymczasem fotki: