Opłata za taśmę (oznaczenie stron) 1zł. Każdy kto nie ma znacznika - płaci, niezależnie czy jesteś w drużynie oznaczonej czy nie.
Oczywiście w pełnej gotowości na godzinę 10:00
Głosy osób, które nie przedstawiły się w dziale “Witam, chciałbym się przedstawić” nie są brane pod uwagę
UWAGA SPIOLER! /wybacz ‘mod’ Piorun - nie mogłem się oprzeć urokowi Twego avatara /
… Nad krainą Wiskordii nastał mrok, nadeszły bowiem mroczne czasy - to niegdyś wymarłe miejsce czeka na wyzwolicieli gotowych stanąć do walki o przywrócenie dawnego porządku …
Ostatnio na wiskordzie padł pomysł na wykorzystanie zaznaczonego budynku. Spróbujemy?
I co robimy ze spalonym budynkiem? Posprzątamy w nim, poczekamy aż ktoś posprząta czy porzucimy na zawsze?
Zaznaczony budynek jest poza terenem gry. Nie wchodzimy, tak jak i do spalonego budynku.
Po konsultacjach społecznych dachy również są wyłączone z gry!!!
Dzięki za grę, mam nadzieje że się podobało mimo wszystko.
Co mi się podobało
-mało siedzenia na respię
-dynamiczna gra (w miarę bo czasem gra utykała w 1 miejscu)
I co najważniejsze że każda osoba która się deklarowała że jedzie na strzelanke to przyjechała. Dziś przyjechały wszyskie 11 osób które oddały głos na wiskord. Tak Trzymać!
Dziękuję Włodarowi i Herodowi za małe wsparcie przy odprawie, Sebastianowi na pomysł na 3 rundę i Waynowi za dostarczenie bomby na potrzeby gry.